Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Press & nyheter

Press & nyheter

Få en gratis upplysning!

Är din kund kreditvärdig? Se efter själv, vi bjuder på en gratis kreditupplysning.Creditsafe vinner upphandling för Göteborgs Stad

2013-01-29 | Nyheter

Vi kan nu meddela att Creditsafe har fått förtroendet att leverera kreditupplysningstjänster till Göteborgs Stad och även samtliga kranskommuner. Efter upphandling har Göteborgs Stad beslutat att teckna ett 2-årigt ramavtal med Creditsafe, med möjlighet till förlängning i upp till ytterligare 24 månader.

- Det är givetvis ett oerhört glädjande besked att vi fått förtroende att leverera våra tjänster till hela Göteborg. Det är också ett bevis på att allt vårt arbete med att erbjuda bra lösningar med hög kvalitet till ett rimligt pris, också är ett vinnande koncept, säger Krister Jonsson, Sverigechef för Creditsafe.

Kommuner och landsting har länge varit en väldigt viktig målgrupp och med det nya samarbetet, hoppas Creditsafe ytterligare kunna stärka sin position på marknaden som en av Sveriges ledande leverantörer av affärs- och kreditinformation. Upphandlingen för Göteborgs Stad avser tjänsterna personupplysning och företagsupplysning samt även tjänster som kreditbevakning, upprättande av kreditmallar, support och kreditutbildning.

Om Göteborgs Stad
Göteborgs Stad består av stadsdelsförvaltningar, fackförvaltningar och ett antal hel- eller delägda bolag. Staden ansvarar för merparten av den samhällsservice som finns i Göteborg. Bland de viktigaste uppgifterna är förskola och skola, socialtjänst och äldreomsorg.


För ytterligare information:

Sandra Andersson, Marknadsansvarig Creditsafe
E-post: sandra.andersson@creditsafe.se
Mobil: 070-030 36 37


Krister Jonsson
, Sverigechef Creditsafe
E-post: krister.jonsson@creditsafe.se
Mobil: 070-628 08 99


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.