Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Press & nyheter

Press & nyheter

Få en gratis upplysning!

Är din kund kreditvärdig? Se efter själv, vi bjuder på en gratis kreditupplysning.Nu hjälper vi er att kartlägga betalningsbeteenden

2013-01-04 | Nyheter

Att veta hur ens kunder - och framtida kunder - betalar andra är självklart en värdefull indikator på om ett företag kommer att betala i tid eller inte. Därför hjälper Creditsafe nu er att kartlägga era kunders betalningsvanor, och vi presenterar informationen i samtliga av våra kreditupplysningar.

Tack vare Payment Data och Betalningserfarenheter, har våra kunder fått en ny dimension till sin kreditbedömning. Informationen om betalningsbeteende bygger på samverkan mellan en mängd företag som delar värdefull information. Informationen som presenteras är till för att ge er en tydlig bild av när ni kan förväntas få betalt av olika företag och dessutom - som en tidig varningssignal när betalningsbeteendet försämras. 

Genom att betygsätta hur väl ens kunder betalar, gör man andra medvetna om ett företags betalningsvanor samtidigt som man hjälper till att exponera dåliga betalare. Självklart kan alla Creditsafes kunder dela erfarenheter  - och det bästa av allt, det kostar inte ett öre.


Vad är Payment Data?

Payment Data bygger på insamlad betalningsdata från en mängd företag som deltar i ett samarbete med Creditsafe, där de levererar information direkt från deras kundreskontra. Payment Data visar hur ett företag betalar genom att vi presenterar genomsnitt antal dagar efter förfallodagen. Alltfler företag deltar i samarbetet om att leverera betalningsdata från deras kundreskontra.

 

Betalningserfarenheter - hur delar jag information?

Betalningserfarenhet innebär att ni själva kan betygsätta era kunder utifrån er egen erfarenhet av företagets betalningsbeteende. Information registrerar ni enkelt direkt på hemsidan för de företag som ni gör affärer med.

Betalningserfarenhet


För ytterligare information:

Sandra Andersson, Marknadsansvarig Creditsafe
E-post: sandra.andersson@creditsafe.se
Mobil: 070-030 36 37


Krister Jonsson
, Sverigechef Creditsafe
E-post: krister.jonsson@creditsafe.se
Mobil: 070-628 08 99


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.