Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Nyhetsrum

Nyhetsrum

Ja, berätta gärna mer!

Få en gratis upplysning!

Är din kund kreditvärdig? Se efter själv, vi bjuder på en gratis kreditupplysning.Creditsafe lanserar fastighetsregister

2015-05-28 | Nyheter - Creditsafe lanserar fastighetsregister

Kreditförfrågningar på person och företag i Sverige fortsätter att växa och nu utökar Creditsafe sitt utbud med tjänsten Fastighetsregister. Tjänsten ger kunderna direktåtkomst till Sveriges officiella fastighetsregister och innebär att man nu kan söka fram en fastighet utan att veta vem som äger den. Dessutom möjliggör det för våra kunder att få information om ett företags eller en persons fastighetsinnehav utan att behöva ta en kreditupplysning.

Fastighetsregister

Möjlighet att söka direkt på en fastighet och få fram en mängd information

Genom tjänsten Fastighetsregister söker man direkt på en fastighet, vilket innebär att det blir lättare att hitta information om vem som äger en specifik fastighet. För kunder som har behov av fastighetsinformation men som saknar ett legitimt skäl för personupplysning, blir det nu möjligt att söka fram fastighetsinnehav i en separat tjänst och därmed undvika kostnaden för att skicka omfrågekopior när det gäller privatpersoner.

Många som arbetar med kreditupplysningar har ofta ett behov av kompletterande tjänster med olika typer av information. Fastighetsregistret innebär att det blir ännu smidigare för våra kunder att få tillgång till information. Dessutom samlat på ett och samma ställe.

Det är glädjande att vi nu kan erbjuda ett fastighetsregister för att täcka det helhetsbehov som många av våra kunder har och där vi sett en stor efterfrågan. Att kunna söka direkt på en fastighet kommer självklart underlätta i det dagliga arbetet. Vi ser detta som ett steg i att fortsätta leverera mervärde för våra kunder, säger Krister Jonsson på Creditsafe Sverige.

Den nya tjänsten kommer fungera som ett komplement till den fastighetsinformation som redan finns tillgänglig i Creditsafes kreditupplysning. Tjänsten är framtagen i samarbete med Metria där informationen hämtas direkt från Lantmäteriet och uppdateras automatiskt vid varje anrop.


För ytterligare information:

Sandra Andersson, Marknadsansvarig Creditsafe
E-post: sandra.andersson@creditsafe.se
Mobil: 070-030 36 37


Krister Jonsson
, Sverigechef Creditsafe
E-post: krister.jonsson@creditsafe.se
Mobil: 070-628 08 99


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.