Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Nyhetsrum

Nyhetsrum

CSSE/Massa

Visste du att?

Varje dag går över 600 företag i konkurs i Europa. Vi hjälper dig undvika kreditförluster. Träffa Creditsafe på D-Congress den 12 mars

2015-03-05 | Nyheter

Creditsafe kommer att delta som utställare på D-Congress i Göteborg torsdag den 12 mars. Är du intresserad av hur ni kan effektivisera er process för kreditgivning inom e-handel? Eller är du nyfiken på hur ni kan göra fler säkra affärer utan att störa kundrelationen? Vi finns på plats i monter B01:13 - träffa oss så diskuterar vi smarta lösningar för e-handlare.

D-Congress 2015

 


  

Om D-Congress

D-Congress (fd. Distanshandelsdagen) byter namn, plats och tid. Det som är kvar är pulsen, människorna, inspirationen och kunskapen som branschen får uppleva, allt på en och samma dag. D-Congress är en mötesplats för alla som jobbar inom handel, besöksnäring, IT-utveckling, logistik, marknadsföring, betalningstjänster med mera. På plats finns närmare 130 utställare, 25 talare och cirka 1350 besökare.

Boka upp ett möte på plats

Vill du boka upp ett möte under D-Congress? Fyll i formuläret!Det går också bra att kontakta oss på sales@creditsafe.se eller ringa oss på 076-104 19 19. Vi ses vi i monter B01:13. Läs om utställarna och de inspirerande talarna och köp din biljett om du inte redan har gjort det påwww.dhandel.se. Följ eventet på #Dcong15 samt @digitalhandel på Twitter.


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Integrerat

Vi erbjuder flexibla lösningar för inbyggd kreditinformation.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.