Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Nyhetsrum

Nyhetsrum

Webinarium

Passa på att anmäla dig till våra kostnadsfria utbildningar varje vecka.

Varför välja Creditsafe?

Vi har listat 8 anledningar till varför du ska välja Creditsafe som leverantör.5 fördelar med att integrera kredit- och affärsinformation

2016-10-18 | 5 fördelar med att integrera kredit- och affärsinformation

Visste du om att du genom en integration kan göra bättre kreditbedömningar? Creditsafe har mångårig erfarenhet av integrationslösningar och är en av de marknadsledande leverantörerna av integrerad kredit- och affärsinformation. Nedan presenteras 5 fördelar med att integrera. 

 

Integration

1. Automatisk hämtning av kunduppgifter

Att hålla koll på när kunder flyttar eller byter namn är helt omöjligt i en föränderlig värld. Men med en integration kan du hämta korrekta kund- och adressuppgifter automatiskt varje gång det sker en förändring, detta genom person- eller organisationsnummer. Du minimerar även bedrägeriförsök genom att direkt kunna stämma av korrekt information på kunden och kolla status..

2. Ta sekundsnabba automatiserade kreditkontroller i ditt system

Vi vet alla hur frustrerade det är att behöva stirra på timglaset på skärmen och vänta på att en sida ska laddas. Idag vill vi inte behöva vänta på information. Creditsafe lägger därför mycket resurser på att ha så korta svarstider som möjligt för att du som kund inte ska behöva vänta på viktig information. Idag är våra svarstider på anrop mellan 0,2 och 0,5 sekunder.  

3. Tillgång till information om 230 miljoner företag världen över på samma ställe

När du har kontrollerat ett svenskt företags kreditvärdighet och även vill undersöka moderbolaget i Tyskland, ska du inte behöva leta efter information på olika ställen. Integrerar du kredit- och affärsinformation har du all information på ett och samma ställe och då har du information om över 230 miljoner företag i världen.  

4. Få en enhetlig kreditbedömning i hela organisationen utifrån din kreditpolicy

Du känner säkert igen dig i problematiken att få alla i organisationen att gör samma kreditbedömning. Speciellt om olika avdelningar gör kreditkontroller på tu man hand eller i olika butiker. Detta undviker du enkelt genom att integrera en kreditmall till ditt system, anpassad efter din kreditpolicy, där alla använder samma regelverk för att bevilja en kredit.

5. Du har alltid senast tillgängliga uppgifter

Att fatta kreditbeslut baserat på gammal information innebär att du utsätter ditt företag för ökad risk. Creditsafe har flera leverantörer av information och gemensamt för alla är att de håller högsta kvalitet och uppdateras dagligen eller med maximal leveransfrekvens.  

6. Skräddarsy din egen kreditupplysning

Om du ska köpa nya träningsskor och söker efter det på Google vill du få upp träningsskor och inte gummistövlar i din sökning. Du vill helt enkelt ta del av den information du är intresserad av. Precis så har du möjlighet att skräddarsy din kreditupplysning. Du anpassar kredit- och affärsinformation från Creditsafe med din egna data efter dina specifika önskemål för att då få en skräddarsydd kreditupplysning.  


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Integrerat

Vi erbjuder flexibla lösningar för inbyggd kreditinformation.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.