Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Nyhetsrum

Nyhetsrum

Få en gratis upplysning!

Är din kund kreditvärdig? Se efter själv, vi bjuder på en gratis kreditupplysning.Creditsafe och Visma inleder nytt samarbete

2016-04-21 | Pressmeddelande

Creditsafe och Visma har genom ett nytt samarbete tecknat ett ramavtal gällande kredit- och affärsinformation för Vismas kunder. Detta ger Vismas kunder fördelaktiga priser och specialanpassade paket på kreditupplysningar och affärsinformation, en efterfrågan som bägge parter identifierat senaste tiden.  


– Vi ser detta som ett nytt nära samarbete som ska resultera i ökat mervärde för bägge parter. Gemensamt har vi tagit fram ett mycket bra upplägg som vi tror ska passa både Vismas verksamhet och deras kunders behov, säger Krister Jonsson, Sverigechef på Creditsafe. 

Speciellt framtagna paket och priser

Tillsammans med Visma har Creditsafe tagit fram två specialanpassade paket på kreditupplysningar och affärsinformation för små och medelstora företag. Med paketen får Vismas kunder tillgång till information om 120 miljoner företag i 190 länder till ett rabatterat pris.

–Med hjälp av Creditsafes tjänster kan våra kunder minska sin finansiella risk och göra säkrare affärer. Den ökade trygghet som detta innebär går dessutom hand i hand med vårt erbjudande. Med vår tjänst kan våra kunder känna sig säkra på att få starka inköpsvillkor, och genom Creditsafe får de stöd att ta välgrundade beslut i övrig affärsverksamhet, säger Henrik Salwén, vd på Visma Advantage.

Sandra Andersson, Marknadsansvarig Creditsafe
E-post: sandra.andersson@creditsafe.se
Mobil: 070-030 36 37

 

Visma


Styrkan i en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar inköpsavtal för omkring 15 000 företag. Denna samlade köpkraft möjliggör starka och attraktiva erbjudanden. Samtliga kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom ekonomi.

Världens mest använda leverantör

Creditsafe har sedan starten 1997 levererat information till företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Varje sekund hämtas 12 upplysningar från någon av koncernens databaser runt om i världen, vilket gör oss till världens mest använda leverantör av kredit- och affärsinformation. 

Krister Jonsson, Sverigechef Creditsafe
E-post: krister.jonsson@creditsafe.se
Mobil: 070-628 08 99


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.