Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Nyhetsrum

Nyhetsrum

Hur många företag går i konkurs?

Varje månad publicerar Creditsafe konkursstatistik för aktiebolag. Vill du få statistiken mailad till dig?Kontrollera företag i Danmark med våra danska kreditupplysningar!

2016-02-26 | Nyhet

Creditsafe kan nu erbjuda ännu bättre datakvalité på danska företag. Från och med den 20 februari tillhandahåller vi vår egen databas med kredit- och affärsinformation i Danmark. Detta innebär att vi kan presentera en mängd betydande förbättringar i våra danska kreditupplysningar.

kontrollera företag danmark

På Creditsafe satsar vi stort på utlandsupplysningar och har nu tagit ytterligare steg för att förstärka vårt nordiska utbud. Som världens mest använda leverantör av kreditupplysningar tillhandahållar vi idag information på över 120 miljoner företag i 190 länder, så oavsett var i världen dina kunder befinner sig kan vi erbjuda detaljerade internationella kreditupplysningar av samma höga kvalitet.

Denna uppdatering innebär att vi nu förbättrat sättet som vi samlar in affärsinformation om företag i Danmark, detta för att kunna säkerställa att vi alltid levererar den mest uppdaterade informationen som finns tillgänglig och för att själva ha kontroll över datan.

Utöver en egen företagsdatabas i Danmark så kommer Creditsafe senare under våren även att öppna upp verksamhet i Norge. Därmed kan vi erbjuda ett komplett utbud av tjänster också för den norska marknaden.


Här följer några förändringar till den danska kreditupplysningen som är bra att veta om:

 • Utökad finansiell information
  Nu finns fullständiga bokslutsuppgifter i den danska upplysningen. Vi har utökat den finansiella informationen på danska företag och adderat över 20 nya ekonomiska parametrar.
 • Ratingintervall och ratingbeskrivning
  Alla danska företag har fått en ny rating (local score). Den nya ratingen använder en skala från 1 till 100, precis som våra övriga Creditsafe-länder. Den internationella ratingen A-E (international score) finns som vanligt kvar i alla våra utlandsupplysningar.
 • Statusen på vissa företag kan ha ändrats
  Detta då vår tidigare leverantör kan ha haft andra klassificeringar på status.
 • Limiten på vissa företag kan ha ändrats
  Vi har infört en högre maxlimit i de danska upplysningarna, vilket betyder att företag kan ha fått ändrad eller ökad limit.

 Har du frågor om våra utlandsupplysningar eller vill testa våra tjänster kostnadsfritt?
Kontakta oss på telefon 031-725 50 00 eller skicka ett mail till sales@creditsafe.se.


Du vet väl om att du kan prenumerera på vår konkursstatistik?

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Hitta kunder

Vi kan hjälpa dig att hitta nya lönsamma prospekt att bearbeta.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.