Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Bevakning

Tidiga varningssignaler och viktiga förändringar direkt till din inkorg.Affärs- och kreditinformation i Microsoft Dynamics NAV

Med modulen Creditsafe Connect NAV får du integrerad affärs- och kreditinformation i Microsoft Dynamics NAV. Då kan du hämta korrekta kunduppgifter och göra kreditkontroller direkt i systemet. 

Kreditinformation i Dynamics NAV

Integrerad kredit- och affärsinformation i Microsoft Dynamics NAV ger dig möjlighet att söka fram företag och personer och göra kreditupplysningar direkt i systemet. Modulen är utvecklad som fullt integrerad men ändå som en kodmässigt fristående add-on till NAV. Detta gör installation, underhåll och uppgradering mycket enkel.

 

Gemensam kreditbedömning

Det är i sökfunktionen processen startar för att skapa en ny kund eller leverantör. Du söker enkelt upp företag genom företagsnamnet eller via adress och får direkt upp resultat som matchar sökningen. När du hittat det företag du söker kan du lägga till den som kund eller leverantör. Du får då möjlighet att välja en lämplig kreditmall så att du endast skapar kunder och leverantörer med godkänd kreditvärdighet. Med hjälp av kreditmallen försäkrar du dig om att företagets kreditpolicy efterföljs i hela organisationen. 


Har du kunder och leverantörer utomlands?

Oavsett om du arbetar med kunder i Sverige eller utomlands täcker Creditsafes information både den svenska och internationella marknaden. Du kan enkelt söka upp företag över hela världen och du får alltid en gemensam struktur på rapporterna vilket gör dem enkla att tolka.

Microsoft Dynamics NAV


Bevaka dina kunder och leverantörer

Genom att lägga till kunder och leverantörer på bevakning i Microsoft Dynamics NAV får du direkt information in i systemet om en förändring har skett. Om kunden exempelvis får en sämre rating, nya anmärkningar eller får in ett nytt årsbokslut. För att du endast ska få information om förändringar du själv anser viktiga, ställer du själv in förändringsfiltret och väljer parametrar utifrån de signaler som du tar hänsyn till i en kreditbedömning. Det är alltid dagsfärsk information med maximal uppdaterings-frekvens från samtliga datakällor. 

Mer detaljerad information

För mer detaljerad information om Microsoft Dynamics NAV, besök vår partners hemsida om Creditsafe Connect NAV på: 

www.creditsafeconnect.se


För mer information, fyll i formuläret eller ring 031-725 50 00Contact

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Kreditmall

Snabb kreditkontroll och enheligt bedömning med rött, grönt eller gult ljus.

3D Ledger

Identifiera luckor i din reskontra med hjälp av 3D Ledger.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.